Notícies

 

Visites al territori per analitzar les necessitats en l\'àmbit social

Imatge de la reunió de treball a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà. 24 de gener 2020

27/01/2020

Visites al territori per analitzar les necessitats en l'àmbit social

Reunió al Consell Comarcal del Baix Empordà per conèixer de primera mà les necessitats d'aquest territori en temes socials. També s'ha analitzat la tasca del Servei local de Teleassistència durant el temporal Gloria.

Aquest divendres 24 de gener, la presidenta de Dipsalut i de la Comissió d’Acció Social de la Diputació de Girona, Maria Puig i Ferrer, s’ha reunit amb el president i altres representants del Consell Comarcal del Baix Empordà.


En la trobada, han avaluat plegats el suport prestat per Dipsalut i la Diputació de Girona davant les afectacions del temporal Gloria i, més concretament, la tasca duta a terme des del Servei local de Teleassistència durant l’episodi. També s’ha analitzat el funcionament global del Servei i s’ha parlat del suport que ofereix i pot arribar a proporcionar als municipis en diverses situacions d’excepcionalitat. A més, han posat en comú les problemàtiques i necessitats del Baix Empordà en temes socials i com Dipsalut pot col·laborar per procurar resoldre-les.


Aquesta reunió forma part de les visites que la presidència de Dipsalut està duent a terme arreu del territori per conèixer de primera mà les necessitats en l’àmbit social de cada zona.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització