Notícies

 

07/02/2011

L'Ajuntament de Vilamalla ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi

Aquest dissabte 5 de febrer, l'Ajuntament de Vilamalla ha inaugurat el Parc Urbà de Salut que Dipsalut ha cedit al municipi. L'equipament està situat a l'avinguda Empordà. L'acte d'inauguració ha comptat amb una sessió dirigida d'exercici en grup en la què una dinamitzadora ha mostrat als assistents com utilitzar el Parc. L'equipament compta amb 8 aparells per fer exercicis aeròbics, de força o d'equilibri. Tots ells han estat dissenyats per una comissió multidisciplinària per tal de garantir que són totalment segurs i que permeten realitzar un treball homogeni de tot el cos. El Parc es complementa amb una zona per fer estiraments i amb plafons on es recullen les recomanacions generals d'ús i com cal utilitzar cada aparell.

 

Aquest dissabte 5 de febrer, l'Ajuntament de Vilamalla ha inaugurat el Parc Urbà de Salut que Dipsalut ha cedit al municipi. L'equipament està situat a l'avinguda Empordà.

L'acte d'inauguració ha comptat amb una sessió dirigida d'exercici en grup en la què una dinamitzadora ha mostrat als assistents com utilitzar el Parc. L'equipament compta amb 8 aparells per fer exercicis aeròbics, de força o d'equilibri. Tots ells han estat dissenyats per una comissió multidisciplinària per tal de garantir que són totalment segurs i que permeten realitzar un treball homogeni de tot el cos. El Parc es complementa amb una zona per fer estiraments i amb plafons on es recullen les recomanacions generals d'ús i com cal utilitzar cada aparell.

Dipsalut ha cedit als municipis de la demarcació de Girona un total de 181 Parcs Urbans de Salut. Actualment s'esta en la fase d'instal·lació d'aquests equipaments.

Els Parcs Urbans de Salut sempre s'implanten a l'aire lliure i en espais públics oberts les 24 hores i els 365 dies de l'any. D'aquesta manera, els usuaris poden gaudir-ne sense restriccions d'horaris.

Amb aquesta iniciativa, Dipsalut vol facilitar la pràctica d'activitat física i millorar, així, la salut i qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de les comarques gironines.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització