Notícies

 

Nou lliurament de La Revista de Dipsalut

Imatge de la portada de La Revista de Dipsalut n.31

20/01/2022

Nou lliurament de La Revista de Dipsalut

Entre altres temes, hi parlem de les novetats en la teleassistència, l'ampliació de la xarxa de desfibril·ladors i la reorganització de la Xarxa d'Agents de Salut Pública Municipal per augmentar les accions sobre el terreny. L'entrevista de contraportada se centra en el programa «Benestar i Comunitat».


La publicació completa (n.31, corresponent al primer quadrimestre del 2022), es pot consultar en aquest enllaç.

Com a temes destacats, hi ha les millores que s'introdueixen enguany al Servel local de Teleassistència, l'ampliació de la xarxa de desfibril·ladors del "Girona, territori cardioprotegit" o la reorganització de la Xarxa d'Agents de Salut Pública Municipal per tal d'incrementar les accions sobre el terreny. Aquests i altres canvis que porta el 2022 -com l'entrada en funcionament de l'"Observatori", el desenvolupament complet del «Sigues tu, en família», o l'evolució del programa de Parcs i Itineraris- vertebren l'editorial de la publicació.

 

La Revista de Dipsalut n.31 també inclou articles sobre la criança positiva, l'impacte de la COVID-19 sobre la gent gran, la importància de treballar l'educació emocional i les habilitats per a la vida als centres educatius o la prevenció dels abusos sexuals a infants.

 

L'apartat d'actualitat de l'Organisme recull, entre moltes altres, l'adhesió de Dipsalut a la Declaració "Salut i Natura", el desglossament del pressupost 2022, el balanç anual del Servei d'Emergències Psicològiques, les formacions que oferim en l'àmbit de la igualtat de gènere o els nous cursos per a l'elaboració de censos municipals d'establiments alimentaris.

 

A la secció "Món Dipsalut" s'hi resumeixen les visites institucionals al territori i la participació a actes i esdeveniments diversos.

 

L'entrevista de la contraportada se centra en el programa «Benestar i Comunitat»: els seus objectius, la manera de desenvolupar-lo, i l'impacte que hi està tenint la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia.


La revista s'edita quadrimestralment. S'hi explica la tasca que desenvolupa l'Organisme, sempre en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació i altres actors del territori. Procura incloure qüestions d'interès per a tota la ciutadania; amb vocació divulgadora i per tal de fomentar la implicació i la corresponsabilitat de tothom en la millora de la salut i el benestar, tant a nivell individual com, sobretot, col·lectiu.


La publicació es fa arribar als ajuntaments, tant en paper com en format digital, perquè, puguin dipositar-la en espais municipals o difondre-la, en línia, entre els veïns i veïnes.També es troba disponible en aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització