Notes de premsa

23/02/2012

La Dra. Anna Veiga serà a Girona parlant de cèl•lules mare i medicina regenerativa

 

Aquest dilluns dia 27 de febrer a les 19:30 h al Centre Cultural La Mercè, a Girona, la doctora en biologia Anna Veiga ofereix la conferència “Cèl·lules mare i medicina regenerativa” en el marc de la Butaca Jaume Casademont. Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, col·labora amb la Fundació Jaume Casademont en l’organització d’aquest acte.


La doctora Veiga és una de les científiques capdavanteres en la recerca en medicina de les cèl•lules mare. Actualment dirigeix el Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona i és directora d’R+D del Servei de Medicina de la Reproducció de l’Institut Universitari Dexeus. També és presidenta de la Societat Europea de la Reproducció i Embriologia. Entre 1982 i 2005, va ser directora de la secció de Biologia i del laboratori de fecundació in vitro del Servei de Medicina de la Reproducció de l’Institut Dexeus. La Generalitat de Catalunya ha reconegut la seva trajectòria en dues ocasions: el 2004 va se guardonada amb la Creu de Sant Jordi. Dos anys més tard rebia el Premi Nacional de Pensament i Cultura Científica.


La Butaca Jaume Casademont és un projecte multidisciplinari que pretén fomentar i divulgar el coneixement científic, artístic i humanístic a través d’un cicle de conferències obert a tothom. És una iniciativa de la Fundació Jaume Casademont, la Universitat de Girona, el Centre Cultural La Mercè i l’Ajuntament de Girona. Compta amb la col•laboració de Dipsalut, la Fundació Agrupació Mútua i la Cooperativa Empordàlia.


L’assistència a la conferència és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament (www.fundaciojaumecasademont.cat).


En l’acte de dilluns també es presentarà el segon volum de la Col•lecció Butaca, amb les conferències realitzades entre el 2009 i el 2010.


 

Per més informació:

618377220 (Fundació Jaume Casademont)
www.fundaciojaumecasademont.cat
info@fundaciojaumecasademont.cat

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització