Destaquem

05/05/2021

Sol·licitud del "Sigues tu" per al curs 2021-2022

 

Podeu demanar el programa "Sigues tu, eines i actius per a la salut" per al curs 2021-2021. Recordem, que és l'ajuntament qui ha de fer la sol·licitud a través del SIMSAP (els centres interessats en desenvolupar-l'ho han de comunicar-ho, doncs, al seu ajuntament per tal que faci el tràmit).

 

En la sol·licitud, el consistori ha d'indicar el centre o centres del municipi interessats en el programa i el nombre aproximat de grups i d’alumnes que el durien a terme. Dipsalut donarà resposta a les peticions fins a esgotar el pressupost destinat a aquest servei. Tenen prioritat els centres que ja l’hagin implementat en cursos anteriors, els que presentin factors socioeconòmics desfavorables i els de municipis amb menys població. Finalment, en cas que fos necessari, es prioritzaria d’acord amb l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

 

El programa “Sigues tu, eines i actius per a la salut” és totalment gratuït. Té com a objectiu promoure estils de vida saludables i respectuosos amb l'entorn a través de l'estratègia d'entrenar les habilitats per a la vida i aterrar els Objectius de Desenvolpament Sostenible. Busca fer-ho de forma coordinada amb altres agents del territori, donant eines als docents a les famílies per avançar en aquesta direcció.

 

Es duu a terme a infantil, primària, l'ESO i també, a programes de formació i inserció als centres d'adults.

 


El període de sol·licitud s'acaba el 23 de juliol.

 

Podeu trobar tota la informació sobre el "Sigues tu" i la forma de demanar-lo, en aquest enllaç.


Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització