Destacat

28/05/2020

Sol·licitud del "Sigues tu" per al curs 2020-2021

 

Ja podeu demanar el programa "Sigues tu, eines i actius per a la salut" per al curs 2020-2021. Recordem, que és l'ajuntament qui ha de fer la sol·licitud a través del SIMSAP (els centres interessats en desenvolupar-l'ho han de comunicar-ho, doncs, al seu ajuntament per tal que faci el tràmit).

 

En la sol·licitud, el consistori ha d'indicar el centre o centres del municipi interessats en el programa i el nombre aproximat de grups i d’alumnes que el durien a terme. Dipsalut donarà resposta a les peticions fins a esgotar el pressupost destinat a aquest servei. Tenen prioritat els centres que ja l’hagin implementat en cursos anteriors, els que presentin factors socioeconòmics desfavorables i els de municipis amb menys població. Finalment, en cas que fos necessari, es prioritzaria d’acord amb l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

 

El programa té com a objectiu promoure estils de vida saludables i respectuosos amb l'entorn a través de l'estratègia d'entrenar les habilitats per a la vida i aterrar els Objectius de Desenvolpament Sostenible. Busca fer-ho de forma coordinada amb altres agents del territori, donant eines als docents a les famílies per avançar en aquesta direcció.

 

Es duu a terme a infantil, primària, l'ESO i també, a programes de formació i inserció als centres d'adults.

 

Incorpora algunes novetats per al proper curs. Les més importants són:

- Nous materials per a educació Infantil i també, nova proposta pedagògica per a cicle superior

- Possibilitat de realitzar una formació per a famílies enfocada a la criança positiva

- Eina d'autoavaluació de la promoció de la salut als centres de secundària.


El període és obert fins el 15 de setembre. No obstant, es recomana tramitar la sol·licitud abans que acabi aquest curs.


Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització