Destaquem

04/05/2023

Sol·licitud del "Sigues tu" per al curs 2023/24

 

Des del 4 de maig, es pot demanar el programa "Sigues tu, eines i actius per a la salut" per al curs 2023/24. Recordem que és l'ajuntament qui ha de fer la sol·licitud a través del SIMSAP (els centres interessats en desenvolupar-l'ho han de comunicar-ho, doncs, al seu ajuntament per tal que faci el tràmit).

 

En la sol·licitud, el consistori ha d'indicar el centre o centres del municipi interessats en el programa i el nombre aproximat de grups i d’alumnes que el durien a terme. Dipsalut donarà resposta a les peticions fins a esgotar el pressupost destinat a aquest servei. Tenen prioritat els centres que ja l’hagin implementat en cursos anteriors, els que presentin factors socioeconòmics desfavorables i els de municipis amb menys població. Finalment, en cas que fos necessari, es prioritzaria d’acord amb l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

 

El programa “Sigues tu, eines i actius per a la salut” és totalment gratuït. Té com a objectiu promoure estils de vida saludables i respectuosos amb l'entorn a través de l'estratègia d'entrenar les habilitats per a la vida i aterrar els Objectius de Desenvolpament Sostenible. Busca fer-ho de forma coordinada amb altres agents del territori, donant eines als docents i a les famílies per avançar en aquesta direcció.

 

Va adreçat a alumnat de primària -des de P3 a 6è- i de secundària -Educació Secundària Obligatòria- També, a alumnat dels programes de formació i inserció, centres d’educació especial i centres d’adults.


El període de sol·licitud és obert fins el 14 de juliol.

 

Podeu trobar tota la informació sobre el "Sigues tu" i la forma de demanar-lo, en aquest enllaç.

 

Per a qualsevol dubte, comentari o aclariment, podeu dirigir-vos a l'àrea de Promoció de la Salut, Benestar i Atenció a les persones (972414720 o aloste@dipsalut.cat).


Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització