Destaquem

13/03/2020

COVID-19: INFORMACIÓ IMPORTANT RELATIVA A L'ACTIVITAT DE DIPSALUT

 

Davant la situació d'alt risc per a la salut pública arran de l’afectació pel coronavirus SARS-CoV-2, i seguint les recomanacions del Departament de Salut i en coordinació amb l’Agència de Salut Pública, hem pres una sèrie de mesures que afecten els nostres serveis i activitat. A continuació, us n'informem:

 

Dipsalut, garanteix els serveis següents, que es consideren essencials en aquest període:

 

- Servei de Teleassistència, amb reforç especial a la situació d’epidèmia

 

- Servei de Desfibril·lació (DEA), garantint el funcionament dels dispositius que hi ha a la demarcació

 

- Servei d'Emergències Psicològiques

 

- Servei de prevenció de la legionel·losi, només en casos de positius.

 

- Servei de control de la qualitat de l'aigua, amb control i gestió de les emergències.

 

- Atenció telefònica i telemàtica als municipis, amb caràcter essencial

 

- Queden suspeses totes les accions formatives del nostre Catàleg, així com la realització de jornades o altres activitats similars. De la mateixa manera, se suspenen les dinamitzacions als Parcs Urbans de Salut i Xarxes d'Itineraris Saludables, el programa d'educació per a la salut "Sigues tu" (i les accions dirigides a les famílies) i la resta de serveis que impliquen concentracions de persones o que no es consideren de caràcter essencial.

 

- En aplicació del RD 463/2020, de 14 de Març, pel que es declara l´estat d´alarma per la crisi sanitària pel COVID-19, es suspenen els terminis per la tramitació dels diferents procediments administratius. Afecta principalment les linies de subvenció amb concurrència obertes (Centres Formació Adults, Centres Educació Especial, Inversions de centres socials, Inversions Consultoris locals i Condicions i estils de vida).

 

- Duem a terme i promovem el teletreball, facilitant mitjans telemàtics per a què sigui possible. Es restringeixen les actuacions, visites i reunions presencials a les estrictament necessàries.

 

Anirem informant de les novetats, en funció de l´evolució de la situació. Us preguem prendre totes les mesures que s´estan recomanant des de les autoritats sanitàries per tal de protegir la comunitat i poder garantir l'assistència sanitària.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització