Notícies

 

17/01/2024

Atenció: oferim 2 cursos de gestió i control d’instal·lacions de baix i al risc de transmissió de legionel·losi el febrer i març de 2024

Ens avancem així al període d’inscripcions de l’oferta formativa de Dipsalut, que s’obre el 13 de març, i oferim aquests 2 cursos fora de catàleg. Les inscripcions estan obertes fins a cobrir places.

Els cursos estan orientats al personal dedicat a efectuar operacions dirigides a la gestió i al control de la salubritat de les instal·lacions d’alt i baix risc de transmissió de la legionel·losi, especialment dirigit a persones que treballen als equipaments municipals de la demarcació de Girona. Aquesta formació permet disposar dels coneixements suficients per dur a terme una prevenció efectiva dels riscos per a la salut derivats de la legionel·losi.


En concret, aquest són els cursos que oferim de manera gratuïta i amb inscripció prèvia :


1. Curs de Gestió i Control d'instal·lacions de baix i alt risc de transmissió de la legionel·losi

Per fer la inscripció clicar aquí: Curs al mes de febrer
Dates: 5,7,9,12,14 i 16 de febrer.
Horari: de 10:00h a 14:00h. El dia 16 de febrer serà de 9:30h a 14:30h
Lloc de realització: Aula de Formació de Dipsalut. Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona. Edifici Jaume Casademont. C/Pic de Peguera, 15 17003 Girona.

2. Curs de Gestió i Control d'instal·lacions de baix i alt risc de transmissió de la legionel·losi

Per fer la inscripció clicar aquí: Curs al mes de març
Dates: 11,13,15,18,20 i 22 de març.
Lloc de realització: Aula de Formació de Dipsalut. Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona. Edifici Jaume Casademont. C/Pic de Peguera, 15 17003 Girona.
Horari de 10h a 14h. El dia 22 de març serà de 9:30h a 14:30h


Podeu fer la inscripció a través dels links que consten a cada curs i us confirmarem la inscripció per correu electrònic.


El 13 de març comença el període d’inscripcions per als nous cursos de formació de Dipsalut

El mes de febrer, publicarem a la web la informació de totes les formacions del proper semestre 2024 i el període d'Inscripcions s’obrirà el dia 13 de març de 2024.

Oferim activitats formatives adreçades, principalment, als professionals que intervenen en salut pública i acció social. L’objectiu és facilitar-los l’aprenentatge continuat perquè pugin actualitzar constantment els coneixements i adquirir noves competències.

Aquestes activitats es relacionen principalment amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) següents: ODS 4 (concretament, per garantir l’accés en condicions d’igualtat a una formació tècnica, professional i superior de qualitat, facilitant oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom) i ODS 3 (en la meta de garantir el desenvolupament i la capacitació en matèria d’alerta primerenca, reducció i gestió dels riscos per a la salut).

Per a més informació podeu visitar el programa de formació a la nostra web 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització