Notícies

 

Cornellà del Terri inaugura els seus Parcs Urbans de Salut

Cornellà del Terri inaugura els seus Parcs Urbans de Salut

22/03/2011

Cornellà del Terri inaugura els seus Parcs Urbans de Salut

El passat diumenge 20 de març, l'Ajuntament de Cornellà del Terri va inaugurar els dos Parcs Urbans de Salut del municipi. Els equipaments estan situats al centre del poble i a Borgonyà. Des de l'àrea d'Esports del municipi es va mostrar als assistents a l'acte com es recomana utilitzar cadascun dels aparells.

 

El passat diumenge 20 de març, l'Ajuntament de Cornellà del Terri va inaugurar els dos Parcs Urbans de Salut del municipi. Els equipaments estan situats al centre del poble i a Borgonyà.

Des de l'àrea d'Esports del municipi es va mostrar als assistents a l'acte com es recomana utilitzar cadascun dels aparells. També se'ls va convocar a les sessions de dinamització que es faran un cop al mes en cadascun dels Parcs.

Dipsalut implanta aquests equipaments a places i carrers dels municipis gironins. L'objectiu és facilitar que les persones practiquin activitat física regularment.

 

Imatge: un tècnic de l'Ajuntament de Cornellà del Terri- format per conduir sessions de dinamització dels Parcs- mostra als assistents com cal realitzar els exercicis. Font: Ajuntament de Cornellà del Terri.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització