Notícies

 

Una quinzena de municipis inauguren els seus Parcs Urbans de Salut

Inauguració Parc Urbà de Salut de Castelló d'Empúries

28/03/2011

Una quinzena de municipis inauguren els seus Parcs Urbans de Salut

Una quinzena de municipis gironins inauguren els Parcs Urbans de Salut cedits per Dipsalut. Aquests últims dies ja ho han fet Camós, Borrassà, Sils, Mollet de Peralada, Celrà, Serinyà, Castelló d’Empúries, Roses i Torroella de Fluvià. Vilafant, la Tallada d'Empordà, Terrades, Sant Pere Pescador i Parlavà ho fan aquest mateix dilluns 28 de març.

Aquests últims dies, una desena de municipis gironins han posat en funcionament els Parcs Urbans de Salut cedits per Dipsalut. Camós, Borrassà, Sils, Mollet de Peralada, Celrà, Serinyà, Castelló d’Empúries, Roses i Torroella de Fluvià han inaugurat els equipaments amb sessions dirigides d’exercici físic en grup per tal d’ensenyar els veïns i veïnes a utilitzar-los.

Aquest dijous 24 de març, l’alcalde de Camós, Narcís Masanas, va inaugurar el Parc Urbà del municipi, situat a la Plaça de la Bòbila.

L’endemà, divendres 25 de març, els ajuntaments de Borrassà, Sils, Mollet de Peralada, Celrà, Serinyà, Castelló d’Empúries, Roses i Torroella de Fluvià van estrenar els seus Parcs Urbans de Salut. El de Borrassà compta amb 8 aparells per a fer exercici i està situat als Jardins de Sant Antoni. A Sils, disposen de 2 Parcs Urbans de Salut: un d’ells està situat a la zona verda del carrer Pirineus i, l’altre, a la urbanització Vallcanera Park. Mollet de Peralada té un Parc Urbà de Salut ubicat al carrer de la Ribera. El de Celrà és al carrer Pins de’n Ros i el Serinyà, a la Plaça de l’Onze de Setembre. Torroella de Fluvià compta amb dos Parcs Urbans de Salut situats a la carretera Sant Pere Pescador i al nucli urbà de Vilacolum, al carrer Torroella.

Aquest mateix divendres 25 de març, Castelló d’Empúries i Roses també han inaugurat els seus Parcs. Castelló en disposa de tres: a la Zona Rec Salins, a la Zona Verda el Trabuc (tots dos a la Marina d’Empuriabrava) i a la zona verda el Ponent. Roses compta amb dos Parcs Urbans de Salut. Ambdós estan formats per 12 elements per fer exercici físic i estan situats a la Plaça del Rei i a la zona verda de la carretera Mas Oliva.

Aquest dilluns 28 de març, cinc municipis gironins més posen en funcionament els Parcs Urbans de Salut cedits per Dipsalut. Són Vilafant, la Tallada d’Empordà, Terrades, Sant Pere Pescador i Parlavà. Ho fan amb sessions dirigides d’exercici físic en grup per tal d’ensenyar els veïns i veïnes a utilitzar-los. Vilafant compta amb dos Parcs situats a la zona d’equipaments esportius de els Pins i al barri de les Forques. El Parc de Tallada d’Empordà és al carrer Sant Joan de Pladecorts. Terrades ha situat el Parc al carrer Tramuntana. Sant Pere Pescador l'ha ubicat a l'entorn del pavelló poliesportiu. Finalment, el Parc de Parlavà es troba a la zona d’equipaments del camp d’en Palja.


Dipsalut cedeix als municipis gironins un total de 181 Parcs Urbans de Salut per tal d’incentivar la pràctica d’exercici físic entre tots els sectors de la població. A hores d’ara se n’ha implantat vora un centenar.

 

Imatge: sessió de dinamització duta a terme en motiu de la inauguració i posada en funcionament dels Parcs de Castelló d'Empúries. Font: Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització