Notícies

 

La co-directora del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut visita Dipsalut

Visita Mariona Violán, co-directora de PAFES

29/06/2011

La co-directora del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut visita Dipsalut

La co-directora del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Mariona Violán, ha visitat Dipsalut aquest dimecres 29 de juny. Violán ha pogut conèixer de primera mà el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables.


La co-directora del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Mariona Violán, ha visitat Dipsalut aquest dimecres 29 de juny.

 

Violán ha pogut conèixer de primera mà el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables. Aquest programa ha estat dissenyat i implementat en estreta col·laboració amb representants del PAFES. A més, els Parcs i les Xarxes d'estan donant a conèixer als referents del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de les àrees bàsiques de salut (ABS) gironines. L’objectiu és que puguin recomanar als seus pacients l’ús d’aquests equipaments i alhora difondre aquests coneixements entre els seus companys de les ABS.

 

La co-directora s’ha mostrat satisfeta de les iniciatives conjuntes que estan duent a terme ambdós organismes a l’hora de fer promoció de salut i foment d’hàbits de vida saludables.

 

Imatge (d’esquerra a dreta): Marc Alabert, gerent de Dipsalut, Mariona Violán, co-directora del PAFES, Maica Rubinat, Coordinadora del PAFES i Dolors Juvinyà, directora de la Càtedra de Promoció de la Salut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització