Notícies

 

Visita a les instal·lacions de la Facultat de Medicina

Visita a les instal·lacions de la Facultat de Medicina

14/10/2011

Visita a les instal·lacions de la Facultat de Medicina

El vicepresident primer de Dipsalut, Josep Maria Corominas, ha visitat les instal·lacions de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona i l'espai que ocuparà el Laboratori d'Habilitats Clíniques en Ciències de la Salut. Corominas ha volgut conèixer l'estat de les obres i aprofundir en la tasca que es desenvoluparà des del Laboratori.

 

El vicepresident primer de Dipsalut, Josep Maria Corominas, ha visitat les instal·lacions de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona i l'espai que ocuparà el Laboratori d'Habilitats Clíniques en Ciències de la Salut. Corominas ha volgut conèixer l'estat de les obres i aprofundir en la tasca que es desenvoluparà des del Laboratori. En la visita ha estat en tot moment acompanyat pel degà de la Facultat de Medicina, Ramon Brugada.

 

El Laboratori d’Habilitats Clíniques en Ciències de la Salut s’utilitzarà per formar estudiants de grau, però també beneficiarà els estudiants de postgrau, els professionals i els especialistes de les comarques, i hi ha la voluntat que esdevingui un recurs important per a la formació permanent en l’àmbit de la salut.

 

Dipsalut contribueix a finançar-lo amb l'objectiu d'impulsar la presència activa de la salut pública local en els currículums acadèmics dels estudis de ciències de la salut de la Universitat i de facilitar l’aprenentatge d’habilitats i coneixements en salut pública a tècnics municipals i càrrecs electes.

 

Imatge: el vicepresident primer de Dipsalut acompanyat del degà de la Facultat durant la visita a les instal·lacions de la Facultat de Medicina.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització