Notícies

 

Primeres dinamitzacions de les Xarxes d\'Itineraris Saludables de Llançà, Llers i Pontós

Sessió de dinamització de la Xarxa d'Itineraris Saludables de Bolvir

16/12/2011

Primeres dinamitzacions de les Xarxes d'Itineraris Saludables de Llançà, Llers i Pontós

Aquest dissabte 17 de desembre se celebren les primeres sessions d’exercici en grup per donar a conèixer les Xarxes d’Itineraris Saludables recentment implantades a Llançà, Llers i Pontós. La primera dinamització de la Xarxa d’Itineraris Saludables de Llançà començarà a les 9 del matí. El punt de trobada és el Parc Urbà de Salut del municipi, situat al carrer 8 de Març. A Llers, la sessió començarà a les 12 h. Se sortirà del Parc Urbà situat a la zona esportiva, al carrer Església. La dinamització de Pontós es farà a la tarda, a les 15:30 h. El punt de trobada és el Parc Urbà de Salut situat a la Plaça Maristes.

 

Aquest dissabte 17 de desembre se celebren les primeres sessions d’exercici en grup per donar a conèixer les Xarxes d’Itineraris Saludables recentment implantades a Llançà, Llers i Pontós.


Les Xarxes d’Itineraris Saludables són rutes senyalitzades, connectades entre ells i preparades per permetre caminar a bon ritme i sent conscient en tot moment de la distància que es recorre i el temps que es triga. En cada Xarxa hi ha 3 rutes recomanades: l’itinerari curt (d’uns 2 quilòmetres), el mitjà (de 3 a 4) i el llarg (d’uns 6 quilòmetres). Els itineraris transcorren bé pel nucli urbà, bé pels afores i estan connectats entre ells per tal que cadascú es pugui dissenyar una ruta a mida.


La primera dinamització de la Xarxa d’Itineraris Saludables de Llançà començarà a les 9 del matí. El punt de trobada és el Parc Urbà de Salut del municipi, situat al carrer 8 de Març. A Llers, la sessió començarà a les 12 h. Se sortirà del Parc Urbà situat a la zona esportiva, al carrer Església. La dinamització de Pontós es farà a la tarda, a les 15:30 h. El punt de trobada és el Parc Urbà de Salut situat a la Plaça Maristes.


Les sessions estan obertes a totes aquells que ho desitgin i són completament gratuïtes. Hi poden participar persones de totes les edats i no és necessari comptar amb una preparació física especial. Es recomana portar roba i calçat còmode i una mica d’aigua.


Per obtenir més informació sobre les Xarxes d’Itineraris Saludables, els Parcs Urbans de Salut i les sessions programades d’exercici en grup, podeu consultar el web: itinerarisiparcsdesalut.cat

 

Imatge: sessió de dinamització de la Xarxa de Bolvir, duta a terme el passat 27 de novembre.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització