Notícies

 

Els futurs coordinadors i monitors d\'activitats esportives es familiaritzen amb els Parcs

Els futurs coordinadors i monitors d'activitats esportives es familiaritzen amb els Parcs

15/02/2012

Els futurs coordinadors i monitors d'activitats esportives es familiaritzen amb els Parcs

Aquest dimecres 15 de febrer tècnics de Dipsalut han donat a conèixer els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació en Activitats Fisicoesportives que s’imparteix a Banyoles. Després d’explicar què són i per a què serveixen aquests equipaments, com es dinamitzen i quins són els objectius del Programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables, s’ha dut a terme una sessió pràctica al Parc de Can Sisó.

 

Aquest dimecres 15 de febrer tècnics de Dipsalut han donat a conèixer els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació en Activitats Fisicoesportives que s’imparteix a Banyoles. Després d’explicar què són i per a què serveixen aquests equipaments, com es dinamitzen i quins són els objectius del Programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables, s’ha dut a terme una sessió pràctica al Parc de Can Sisó. Els nois i noies han pogut provar cadascun dels aparells i adonar-se de les potencialitats dels Parcs. També han après les pautes bàsiques a seguir per conduir una sessió d’exercici en grup en aquests equipaments.


La presentació dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris s’ha fet en el marc de les Jornades d’activitat física i salut organitzades pel professorat del cicle formatiu. Els joves també hi han pogut conèixer el Pla d’Activitat Física Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya (PAFES).


L’objectiu d’aquestes sessions és que els futurs planificadors, coordinadors i monitors d’activitats esportives coneguin i puguin treure rendiment als equipaments i recursos públics que tenen disponibles i que hi comptin a l’hora de programar activitats que fomentin la pràctica d’exercici físic regular entre la població.

 

Imatge: sessió pràctica per donar a conèixer els Parcs Urbans de Salut duta als alumnes del cicle formatiu. Parc de Can Sisó, Banyoles. 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització