Notícies

 

Comandaments dels Mossos d\'Esquadra participen en una sessió informativa sobre el Pm04

Comandaments dels Mossos d'Esquadra participen en una sessió informativa sobre el Pm04

09/05/2012

Comandaments dels Mossos d'Esquadra participen en una sessió informativa sobre el Pm04

Aquest dimecres 9 de maig, una trentena de comandaments intermitjos de la regió policial de Girona del cos de Mossos d’Esquadra ha participat en una sessió informativa sobre el Pm04, programa de suport i atenció psicològica en situacions d’emergència al municipi. L'objectiu ha estat donar-los a conèixer tots els detalls del programa i, molt especialment, els casos concrets en què s'activa. I és que, gràcies a un acord de col·laboració entre Dipsalut i la policia autonòmica, els Mossos podran activar el servei d’emergències psicològiques.

 

Aquest dimecres 9 de maig, una trentena de comandaments intermitjos de la regió policial de Girona del cos de Mossos d’Esquadra ha participat en una sessió informativa sobre el Pm04, programa de suport i atenció psicològica en situacions d’emergència al municipi.

 

El coordinador del servei d’atenció psicològica, Jordi Frau, i el cap de l’Àrea de Polítiques i Promoció de la Salut, Pau Batlle, han estat els encarregats d’explicar als policies tots els detalls del Pm04 i, molt especialment, els casos concrets en què es posa en marxa. I és que, gràcies a un acord de col·laboració entre Dipsalut i la policia autonòmica, els Mossos podran activar el servei d’emergències psicològiques de Dipsalut i el Col·legi de Psicòlegs.

 

Els agents que aquest dimecres han participat en la sessió seran entre els professionals autoritzats per decidir si, davant situacions traumàtiques que es puguin donar als municipis gironins, procedeix activar el servei de primers auxilis psicològics. Si es decideix fer-ho, hauran de comunicar-ho immediatament als alts comandaments, els únics que tindran a les seves mans el telèfon d’activació (actiu les 24 h els 365 dies de l’any).

 

Amb aquesta col·laboració, s’amplien les possibilitats que el Pm04 es posi en funcionament sempre que sigui necessari i amb la màxima celeritat. Dipsalut també oferirà als agents del cos dels Mossos d’Esquadra participar en els cursos de formació en primers auxilis psicològics que s’organitzen periòdicament dins el Programa de Formació de l’Organisme.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització