Notícies

 

Dipsalut cedeix desfibril·ladors per la Fira de Mostres de Girona

Dipsalut cedeix desfibril·ladors per la Fira de Mostres de Girona

25/10/2012

Dipsalut cedeix desfibril·ladors per la Fira de Mostres de Girona

Dipsalut ha cedit temporalment desfibril·ladors a Fira de Girona per tal de reforçar la cardioprotecció de la Fira de Mostres 2012. L’Organisme de Salut Pública és a la Fira, dins l’estand de la Diputació de Girona, oferint càlculs del risc cardiovascular als visitants.

 

Dipsalut ha cedit temporalment dos desfibril·ladors a Fira de Girona per tal de reforçar el dispositiu de seguretat de la Fira de Mostres 2012 i facilitar una immediata intervenció en cas que algú patís una aturada cardiorespiratòria dins o prop del recinte.

Es tracta d’aparells automàtics, idèntics als que l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona implanta als municipis de les comarques gironines en el marc del programa “Girona, territori cardioprotegit”.

Aquests desfibril·ladors se sumen als que ja tenen els serveis mèdics de Fira de Girona.

La Fira de Mostres se celebra entre el 27 d’octubre i l’1 de novembre al Palau de Fires de la ciutat de Girona. Dipsalut hi té un espai, dins l’estand de la Diputació, on es realitzen càlculs del risc cardiovascular a aquelles persones que ho desitgin.




Imatge: el vicepresident primer de Dipsalut, Josep Maria Corominas, cedint els desfibril·ladors a la directora de Fira de Girona, Anna Albar. Autor: Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització