Notícies

 

El degà de la Facultat de medicina de la Universitat de Cagliari (UNICA), Paolo Contu, visita Dipsalut

Paolo Contu. Catedra

11/01/2013

El degà de la Facultat de medicina de la Universitat de Cagliari (UNICA), Paolo Contu, visita Dipsalut

Aquest gener, Dipsalut ha rebut la visita de Paolo Contu, el degà de la Facultat de medicina de la Universitat de Cagliari (Itàlia) en motiu de l’acord entre la Universitat de Girona i la Càtedra de Promoció de la Salut que coincidirà amb la celebració de la vint-i-dosena edició del Crus d’Estiu del European Training Consortium in Public Health and Health Promotion.


L’Organisme de la Salut Pública de la Diputació de Girona ha rebut la visita de Paolo Contu. Vinculat a la Universitat de Cagliari, Contu és doctorat en medicina en l’àmbit de la Salut Pública a Itàlia.
El Curs d’Estiu European Training Consortium in Public Health and Health Promotion (ETC-PHHP) del qual ell n’és president a Itàlia, és un consorci format per deu universitats i escoles de la salut pública arreu d’Europa amb l’objectiu de desenvolupar eines teòriques i pràctiques que reforcin la implementació de la promoció de la salut en les estratègies dels països.

El curs Building Bridges – Creating Sinergy for Health l’ impartirà a la UdG en col•laboració amb la Càtedra de Promoció de la Salut aquest estiu a la Facultat d’Infermeria. L’objectiu serà donar a conèixer i explorar coneixements actuals, innovadors, tècniques i recursos que condueixen a una major sinergia entre els professionals, les persones i les comunitats per millorar la salut i el benestar.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització