Notícies

 

17/12/2013

Debat de salut pública: Promoció de la Salut. D'Ottawa a Hèlsinki

La Dra. Dolors Juvinyà Canal, directora de la Càtedra de Promoció de la Salut, participarà al debat de salut pública "Promoció de la Salut. D'Ottawa a Hèlsinki" que se celebra avui a les 18h al Pati Manning (Auditori) de Barcelona que organitza la Societat de Salut Pública de Catalunya i Balears en col∙laboració amb la Diputació de Barcelona.

 

La Dra. Dolors Juvinyà Canal, directora de la Càtedra de Promoció de la Salut, participarà en el debat de salut pública "Promoció de la Salut. D'Ottawa a Hèlsinki" que se celebra avui a les 18h al Pati Manning (Auditori) de Barcelona i que organitza la Societat de Salut Pública de Catalunya i Balears en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

 

Es parlarà sobre les novetats a la 8ª conferència de Hèlsinki, que va tenir lloc el juny passat, així com del valor de les activitats de promoció de la salut i la seva rellevància en el desenvolupament de polítiques adreçades a la millora de la qualitat de vida i la salut de la població. Alhora, es posarà en debat l'important paper de l'atenció primària en la promoció de la salut i de la necessitat d'incorporar la salut a les agendes polítiques a nivell local.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització