Notícies

 

Els desfibril·ladors implantats per Dipsalut ajuden a salvar una altra vida

desfibril·lador escollit per Dipsalut

04/02/2014

Els desfibril·ladors implantats per Dipsalut ajuden a salvar una altra vida

La policia local de Llagostera ha salvat la vida a un veí del municipi de trenta-cinc anys intervenint amb un dels desfibril·ladors mòbils cedits per Dipsalut. Es tracta de la dotzena persona que es recupera gràcies a aquests aparells i a la seva encertada utilització per part de personal municipal i altres ciutadans.

 

La policia local de Llagostera ha salvat la vida a un veí del municipi de trenta-cinc anys gràcies a un dels desfibril·ladors mòbils cedits per Dipsalut. Els fets han succeït la matinada d’aquest dimarts 4 de febrer.


El jove havia caigut desplomat al carrer després de mantenir una forta discussió. Agents de la policia local –després de comprovar que havia perdut la consciència i que no respirava- han intervingut amb el desfibril·lador que duen dins el vehicle. L’aparell ha realitzat les descàrregues i la víctima ha recuperat la consciència. Minuts després, ha estat traslladat a un centre hospitalari.


Aquesta és la dotzena persona que salva la vida gràcies als desfibril·ladors implantats per Dipsalut arreu de les comarques gironines i a la seva encertada utilització per part de personal municipal i altres ciutadans.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització