Notícies

 

El Sistema d’Emergències Mèdiques i Dipsalut es reuneixen per determinar la connexió entre els desfibril·ladors i el SEM

Reunió entre el SEM i Dipsalut

16/11/2010

El Sistema d’Emergències Mèdiques i Dipsalut es reuneixen per determinar la connexió entre els desfibril·ladors i el SEM

Aquest dimarts 16 de novembre, el gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), José Julián Isturitz, ha visitat Dipsalut amb l’objectiu de treballar en els criteris de connectivitat entre el SEM i els desfibril·ladors que Dipsalut implantarà arreu de la demarcació de Girona.

 

Aquest dimarts 16 de novembre, el gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), José Julián Isturitz, ha visitat Dipsalut amb l’objectiu de treballar en els criteris de connectivitat entre el SEM i els desfibril·ladors que implantarà Dipsalut. Isturitz, el cap del SEM a Girona, Jaume Heredia , i el director de suport assistencial, Lluís Marzal, s’han reunit amb el president de Dipsalut, Josep Marigó, i el gerent de l’Organisme, Marc Alabert.

 

En la trobada, una i altra part han coincidit en titllar d’imprescindible que els aparells fixes alertin automàticament el SEM tant bon punt algú procedeixi a utilitzar-los perquè el Sistema d’Emergències Mèdiques sàpiga immediatament quin dels desfibril·ladors s’ha activat i enviï una ambulància al lloc dels fets incrementant notablement la possibilitat de recuperació de la persona. Posteriorment s’ha reflexionat sobre com es concretarà aquesta connexió.

 

La reunió s’emmarca dins el programa “Girona, territori cardioprotegit” de Dipsalut que preveu instal·lar 650 desfibril·ladors automàtics o semiautomàtics arreu de la demarcació de Girona i que, actualment, es troba en fase de licitació.


Imatge de la trobada entre membres del SEM i Dipsalut. D'esquerra a dreta: Marc Alabert, gerent de Dipsalut; José Julián Isturitz, gerent del SEM; Josep Marigó, president de Dipsalut, Jaume Heredia, cap del SEM a Girona i Lluís Marzal, director de l'Àrea de Suport Assistencial.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització