Notícies

 

Subvencions als ajuntaments per a activitats de promoció de la salut i per a consultoris locals

Consell Rector

27/09/2011

Subvencions als ajuntaments per a activitats de promoció de la salut i per a consultoris locals

El Consell Rector de Dipsalut ha aprovat les bases reguladores per al 2011 del programa Pm07, de suport econòmic als ajuntaments de la demarcació per a la realització d’activitats de promoció de la salut pública. També s’han aprovat les bases de les subvencions als consistoris per a l’adquisició i millora d'equipaments dels consultoris locals. Aquestes ajudes poden sol·licitar-se des del 29 de setembre fins el 2 de novembre de 2011, via SIMSAP.

 

Aquest divendres 23 de setembre, el Consell Rector de Dipsalut ha aprovat les bases reguladores per al 2011 del programa Pm07, de suport econòmic als ajuntaments de la demarcació per a la realització d’activitats de promoció de la salut pública. També s’han aprovat les bases de les subvencions als consistoris per a l’adquisició de material sanitari i la millora de consultoris locals.

La dotació pressupostària pel Pm07 és de 270.000€. Són subvencionables els conceptes següents: la remuneració dels professionals que porten a terme les activitats, els materials necessaris per fer-les i les despeses de publicitat i difusió d’aquestes activitats. Poden sol·licitar aquest suport econòmic, els ajuntaments de la demarcació aherits al Catàleg de Serveis de Dipsalut que hagin realitzat o tinguin previst realitzar activitats de promoció de la salut dins el 2011. Ho han de fer via SIMSAP des del 29 de setembre fins el 2 de novembre de 2011.

Pel que fa a les subvencions per als consultoris locals, Dipsalut dóna suport econòmic per a l'adquisició o millora d'equipaments dels consultoris de titularitat municipal. La despesa màxima de la convocatòria serà de 270.000€. Es considera subvencionable l’adquisició i millora de material sanitari divers, mobiliari i equipaments de consultori local, així com les despeses corrents derivades del funcionament del consultori municipal. Poden concórrer a la convocatòria els ajuntaments de la demarcació de Girona que disposin d'un consultori local. Han de formalitzar la sol·licitud entre el 29 de setembre i el 2 de novembre de 2011.


 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització