Notes de premsa

En aquest apartat s’hi recullen totes les convocatòries i notes de premsa emeses per Dipsalut. També hi trobareu recursos com fotografies, documents complementaris, talls de veu o vídeos. Aquest material es pot visionar des de la pàgina o es pot descarregar per tal de ser emprat en els mitjans de comunicació.

Cercador de notes i convocatòries

 
08/02/2024
El Conveni de col·laboració entre l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) i l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) emmarca les col·laboracions entre ambdós en matèria d’investigació i la transferència de coneixement sobre temes relacionats amb la salut.
 
21/12/2023
• El balanç del 2023 és de 4 persones recuperades a comarques gironines gràcies als desfibril·ladors del programa de Dipsalut, el darrer cas al Baix Empordà, al municipi de Sant Antoni de Calonge. • El 2023, amb la intenció d’apropar l’ús dels DEA a la ciutadania, hem començat a fer tallers al Festivalot i a la Fira de Mostres de Girona.
 
10/10/2023
La iniciativa parteix de l'equip directiu i docent del cicle de grau superior d'Integració Social i Educació Infantil del mateix centre educatiu, que identifica la necessitat d'aprofundir en el temari relacionat amb la comunicació de males notícies i l'abordatge de situacions d'emergència psicològiques. Amb aquest objectiu, conjuntament amb Dipsalut, han organitzat una línia de treball que avui comença a implementar-se.
 
16/08/2023
• L’alerta arriba a través dels Agents Rurals que fotografien un exemplar de mosquit tigre adult a la capital del ripollès, i això permet als tècnics del Programa de seguiment i vigilància del Mosquit Tigre a la demarcació de Girona confirmar l’establiment del vector al municipi. • L’alarma va saltar a mitjans de maig quan un parell d'alumnes que participaven al Projecte Educatiu del programa de Dipsalut varen portar larves de mosquit tigre agafades a Ripoll.
 
11/08/2023
L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona ha pres aquesta decisió atenent les demandes dels diferents ens i entitats per a tenir liquiditat a l’hora de fer les contractacions de personal i, així, poder donar continuïtat als projectes. En aquesta convocatòria s’han presentat 36 ens i entitats, amb 11 projectes de taules de coordinació territorials i es finançaran més d’una cinquantena d’accions d’intervenció social i comunitària a la demarcació de Girona.
 
Submenú
Servei de Comunicació de Dipsalut
Clara Sánchez-Castro Bonfill
Tècnica de Comunicació
csanchezcastro@dipsalut.cat
Tel. 972 414 720 - 699 012 787
 
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització