Notes de premsa

En aquest apartat s’hi recullen totes les convocatòries i notes de premsa emeses per Dipsalut. També hi trobareu recursos com fotografies, documents complementaris, talls de veu o vídeos. Aquest material es pot visionar des de la pàgina o es pot descarregar per tal de ser emprat en els mitjans de comunicació.

Cercador de notes i convocatòries

 
10/10/2023
La iniciativa parteix de l'equip directiu i docent del cicle de grau superior d'Integració Social i Educació Infantil del mateix centre educatiu, que identifica la necessitat d'aprofundir en el temari relacionat amb la comunicació de males notícies i l'abordatge de situacions d'emergència psicològiques. Amb aquest objectiu, conjuntament amb Dipsalut, han organitzat una línia de treball que avui comença a implementar-se.
 
16/08/2023
• L’alerta arriba a través dels Agents Rurals que fotografien un exemplar de mosquit tigre adult a la capital del ripollès, i això permet als tècnics del Programa de seguiment i vigilància del Mosquit Tigre a la demarcació de Girona confirmar l’establiment del vector al municipi. • L’alarma va saltar a mitjans de maig quan un parell d'alumnes que participaven al Projecte Educatiu del programa de Dipsalut varen portar larves de mosquit tigre agafades a Ripoll.
 
11/08/2023
L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona ha pres aquesta decisió atenent les demandes dels diferents ens i entitats per a tenir liquiditat a l’hora de fer les contractacions de personal i, així, poder donar continuïtat als projectes. En aquesta convocatòria s’han presentat 36 ens i entitats, amb 11 projectes de taules de coordinació territorials i es finançaran més d’una cinquantena d’accions d’intervenció social i comunitària a la demarcació de Girona.
 
02/08/2023
El projecte oferirà, per primera vegada, una mirada local sobre els efectes de les onades de calor en l’excés de mortalitat als municipis de comarques gironines els darrers 20 anys. Els resultats permetran als Ajuntaments i gestors sanitaris de les ABS orientar les polítiques públiques de manera equitativa i emprendre mesures molt més eficaces i efectives als seus municipis de cara a l’estiu del 2024.
 
21/07/2023
Ja han sortit publicades a l'e-tauler de Dipsalut les resolucions de les convocatòries de subvencions aprovades per unanimitat en el Consell Rector de d’11 de juliol de 2023 que inclouen, entre d’altres, ajuts per al finançament de la vigilància, seguretat, salvament i socorrisme de platges i el servei de socorrisme per a piscines públiques o de titularitat municipal, per a les despeses ordinàries dels centres de formació d’adults i educació especial i també per al funcionament dels consultoris mèdics municipals.
 
Submenú
Servei de Comunicació de Dipsalut
Clara Sánchez-Castro Bonfill
Tècnica de Comunicació
csanchezcastro@dipsalut.cat
Tel. 972 414 720 - 699 012 787
 
 

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització